x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce soţia lui Huidu şi bona nu ştiu nimic despre accident. Ce a declarat realizatorul tv la poliţie

De ce soţia lui Huidu şi bona nu ştiu nimic despre accident. Ce a declarat realizatorul tv la poliţie

de Dan Cărbunaru    |    17 Oct 2011   •   14:59
De ce soţia lui Huidu şi bona nu ştiu nimic despre accident. Ce a declarat realizatorul tv la poliţie

Serban Huidu a declarat luni in fata anchetatorilor ca masina pe care o conducea ar fi derapat, in timp ce se deplasa pe sensul sau de mers. Surse judiciare au declarat pentru Jurnalul National ca Huidu sustine ca la intrarea in curba, Mercedes-ul ar fi pierdut aderenta pe rotile din spate, iar acea parte s-ar fi deplasat in stanga, in conditiile in care curba era la dreapta. Incercand sa redreseze masina, soferul ar fi tras stanga de volan, moment in care a patruns pe contrasens si a avut loc impactul. Din acel moment, Serban Huidu spune ca nu isi mai aminteste nimic, pentru ca s-a declansat sistemul de siguranta si a explodat airbagul.

In aceste conditii, anchetatorii cred ca viteza neadaptata ar fi stat la originea accidentului. Viteza, insa, nu se poate stabili decat in urma expertizei, in functie de modul in care s-au comprimat cele doua masini, de greutatea acestora si de compunerea fortelor.

Martori care circulau in masini aflate in spatele Loganului lovit de Huidu ar fi declarat ca au observat Mercedes-ul intrand pe contrasens, fara a putea da alte detalii. Pe de alta parte, sotia lui Huidu ar fi declarat anchetatorilor ca nu a observat ce s-a intamplat, pentru ca citea o carte, in timp ce bona a spus ca se ocupa de copii.

Acestea au fost primele audieri, cele preliminare, au mai declarat pentru Jurnalul National surse din IGP. Huidu va fi reaudiat, urmand sa se efectueze si schita accidentului, obligatorie in astfel de cazuri. Realizatorul TV nu ar fi invocat, in aceasta prima faza a investigatiilor, ca ar fi luat medicamente care sa ii afecteze capacitatea de a sofa.

×