x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De Paște, sărbătoarea te atinge. Cătălin Scărlătescu și Virgil Mănescu au ciocănit la ușile românilor și le-au dăruit coșuri cu bunătăți

De Paște, sărbătoarea te atinge. Cătălin Scărlătescu și Virgil Mănescu au ciocănit la ușile românilor și le-au dăruit coșuri cu bunătăți

03 Apr 2015   •   18:35
De Paște, sărbătoarea te atinge. Cătălin Scărlătescu și Virgil Mănescu au ciocănit la ușile românilor și le-au dăruit coșuri cu bunătăți

Cătălin Scărlătescu și Virgil Mănescu sunt primele vedete care au ciocănit deja la ușile românilor pentru a le dărui coșuri cu bunătăți. Încărcați cu daruri pentru masa de Paște cele două vedete Antena 1 au putut vedea bucuria în ochii celor care le-au deschis larg ușa, au simțit îmbrățișările lor calde și au fost impresionați de emoția copiilor cărora parcă nu le venea să creadă că chef Cătălin Scărlătescu în persoană și Virgil Mănescu au ciocănit la ușa lor.

“Am primit cu mare bucurie campania Antenei 1 lansată cu o săptămână înainte de Paște și am pornit prin București să dăruim celor care s-au înscris pe site-ul cioccioc.a1.ro cadouri pentru masa de sărbătoare.”, spune chef Catalin Scarlatescu. “Am fost bucuros să le văd fețele uimite atunci când deschideau ușa și ne vedeau. Am fost impresionat de două fetițe gemene care nu mai conteneau să strige de bucurie când l-au văzut pe bucătarul de la televizor în casa lor. Mi-a făcut plăcere să schimb câteva sfaturi culinare cu doamnele gospodine la ușa cărora am bătut. Oameni buni, nu uitați să dăruiți! Fie că e sărbătoare sau nu, să poți face pe cineva fericit e cea mai mare mulțumire”, a declarat bucuros chef Cătălin Scărlătescu.

La fel de emoționat de vizitele făcute românilor a fost și Virgil Mănescu pentru care a face daruri este cea mai mare bucurie. “Iată că a venit momentul să fiu pus în situația, plăcută recunosc, de a face daruri în campania Antenei 1, care se numește atât de frumos, Cioc-Cioc. Sunt fericit că pot face daruri, când văd bucuria pe chipul oamenilor. Când auziți ”cioc-cioc” la ușă, să nu ezitați să răspundeți. Cine știe... poate sunt chiar eu!”, spune Virgil Mănescu.

Astăzi, cel care face “cioc-cioc” la ușile românilor este Radu Vâlcan care a plecat dis de dimineață încărcat cu daruri și bunătăți pentru masa de Paște.

Cei care speră să aibă șansa ca unul dintre prezentatorii lor preferați să le treacă pragul casei trebuie să intre pe site-ul cioccioc.a1.ro și să își personalizeze oul de Paște folosind aplicația dedicată acestei campanii. Toți cei care se vor înscrie pot primi astfel un cadou de Paște chiar de la vedetele Antenei 1, care se pregătesc să plece la drum către telespectatorii de acasă.

Săptămîna viitoare, Răzvan și Dani, Simona Gherghe, Dan Negru, Andreea Berecleanu și prezentatorii Observator, Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Sorin Bontea, Andreea Mantea, Andreea Bălan, Ozana Barabancea le vor ciocăni românilor la ușă, la propriu, pentru a le face sărbătoarea mai frumoasă și mai îmbelșugată, dăruindu-le coșuri pline cu bunătăți celor care sunt pregătiți să primească bucuria în casele lor.

Mai mult decât atât, fie că se află acasă, în parc, în drum spre serviciu, românii se pot ciocni de vedetele Antenei 1. Încărcate cu bunătăți pentru masa de Paște, ele vin să împartă bucurie și să arate că mereu aproape nu e doar o vorbă, ci un adevărat crez. Cioc-cioc, sărbătoarea te atinge!

×