x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci dealeri acuzați că au vândut de 900 de ori canabis în București și Dâmbovița, reținuți

Cinci dealeri acuzați că au vândut de 900 de ori canabis în București și Dâmbovița, reținuți

de Redacția Jurnalul    |    06 Feb 2023   •   23:30
Cinci dealeri acuzați că au vândut de 900 de ori canabis în București și Dâmbovița, reținuți

Polițiștii și procurorii DIICOT au ridicat mai multe cantități de droguri în urma unor percheziții care au avut loc la dealeri din București și Dâmbovița. Cinci persoane acuzate că ar fi comercializat de peste 900 de ori canabis consumatorilor au fost reținute.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii DIICOT Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de trafic de droguri.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie 2021 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat, în județul Dâmbovița, de peste 900 de ori droguri de risc (cannabis).

„Au fost puse în aplicare 24 de mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în zece localități din județul Dâmbovița, fiind descoperite și ridicate aproximativ 100 de grame de cannabis, 15 grame de ciuperci halucinogene, 14.400 de lei și 7.920 de euro, două cântare de precizie, 18 grindere, 17 telefoane mobile și peste 900 de articole pirotehnice din categoriile F1 și F2, 48 de persoane fiind conduse la audieri”, transmite, luni, Poliția Română.

Procurorii DIICOT Dâmbovița au dispus reținerea a cinci persoane cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Luni a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: dealeri canabis retinuti