x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul Spitalului Sf. Pantelimon: Nu există date că a fost viciat tratamentul

Directorul Spitalului Sf. Pantelimon: Nu există date că a fost viciat tratamentul

de Redacția Jurnalul    |    12 Apr 2024   •   13:45
Directorul Spitalului Sf. Pantelimon: Nu există date că a fost viciat tratamentul

Managerul Spitalului Pantelimon din București, Bogdan Socea, spune că, din analiza preliminară, nu există date care să ateste o viciere a tratamentului în secția de Terapie Intensivă și că au fost „decese care nu au putut fi evitate”.

„Până în momentul de față, din analiza preliminară, nu s-au constatat date care să ateste o viciere a tratamentului în secția de Terapie Intensivă. De asemenea, nu au fost sesizări anterioare la niciunul dintre organisme, nici la comisiile spitalului cu privire la posibile nereguli în Secția ATI. Suntem foarte preocupați de siguranța pacientului și pacienții sunt tratați la noi în siguranță. Medicii ATI, ca toți medicii spitalului, depun toate eforturile pentru a reuși în fiecare caz în parte. Tratăm fiecare bolnav în parte”, spune Managerul Spitalului Pantelimon din București, Bogdan Socea

El spune că „au fost decese care nu au putut fi evitate”.

Socea afirmă că raportul final va fi gata până miercuri.

Corpul de Control al ministrului Sănătăţii se află vineri la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală, unde 20 de pacienţi internați la Terapie Intensivă ar fi murit în decurs de patru zile, în urma administrării incorecte a unui medicament.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: decese pantelimon spital