x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Decizie favorabilă pentru Gigi Becali. Latifundiarul va executa pedeapsa în regim deschis

Decizie favorabilă pentru Gigi Becali. Latifundiarul va executa pedeapsa în regim deschis

07 Dec 2013   •   15:45
Decizie favorabilă pentru Gigi Becali. Latifundiarul va executa pedeapsa în regim deschis

Gigi Becali va executa pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare în regim deschis, la Penitenciarul Poarta Albă, după termenul din 11 decembrie, când trebuie să se prezinte la instanţă, urmând să se decidă ziua în care va fi dus înapoi de la Jilava la unitatea din judeţul Constanţa.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că după ce Curtea de Apel Bucureşti a dispus definitiv, în 26 noiembrie, ca Gigi Becali să rămână cu sporul de şase luni aplicat la condamnările de trei ani de închisoare primite în dosarul "Valiza" şi în cel privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale, s-a decis, în funcţie de mai multe criterii, printre care şi durata pedepsei, ca finanţatorul FC Steaua să execute pedeapsa în regim semideschis.

Decizia a fost contestată de avocaţi la judecătorul delegat de la Penitenciarul Jilava, aceştia cerând ca Gigi Becali să execute pedeapsa în regim deschis. Potrivit surselor citate, contestaţia a fost admisă, Gigi Becali urmând să execute pedeapsa în regim deschis, la Penitenciarul Poarta Albă, judeţul Constanţa.

×
Subiecte în articol: gigi becali inchisoare regim deschis