x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Demolatorul" de la Vaslui a ajuns la spital, înjunghiat

"Demolatorul" de la Vaslui a ajuns la spital, înjunghiat

de Mara Raducanu    |    19 Dec 2010   •   14:31

Ulterior, cei doi şoferi au tras maşinile pe partea dreaptă a drumului, după care s-au luat la ceartă. Iniţial, tânărul din Munteni de Sus a mers spre maşina celuilalt şofer şi i-a spart geamurile autoturismului, cel mai probabil fiind vorba despre un conflict mai vechi între cei doi. În apropierea unuia dintre autoturisme a fost găsit şi mânerul unei săbii, urmând ca poliţiştii să stabilească exact cu ce a fost înjunghiat tânărul din Munteni de Sus.

Potrivit declaraţiei celuilalt tânăr, care a fost uşor rănit, între cei doi nu exista nici un conflict pentru că nu  se cunoşteau."Celălalt tânăr susţine că nu îl cunoştea, ba mai mult că nu îl văzuse niciodată pe cel cu care s-a luat la ceartă. Povesteşte că acesta a  venit pur şi simplu, la el, în parcare şi i-a propus să-l însoţească până la Vaslui. Deoarece nu îl cunoştea, a refuzat şi de aici a pornit scandalul. Tânărul din Munteni de Jos a început să dea cu pumnii în maşină celuilalt  şi a spart două geamuri laterale. Moment în care celalalt a scos un obiect ascuţit şi a ripostat. Deocamdată, rămâne să cercetăm şi să stabilim clar împrejurările în care s-a întâmplat incidentul.”, au declarat surse din Poliţia Vaslui. 

Tânărul care a ajuns la Spitalul Judeţean Vaslui şi cel care din primele informaţii ar fi iscat sămânţa de scandal este însă în stare foarte gravă.

"Pacientul prezintă şapte plăgi tăiate, dintre care cea mai gravă este o plagă la nivelul genunchiului drept, cu secţionarea articulaţiei. În rest, celelate plăgi sunt multe la număr dar superficiale. Două la coapse, două la gamba dreaptă, una la nivelului auricularului stang şi-o plagă la nivelul capului, în partea stângă. Iniţial, la sosire, avea o stare de şoc hemoragic, o tensiune de 6 cu 4, însă acum e stabil hemodinamic. În spital va sta două săptămâni maxim, de recuperat într-o lună şi jumătate. Pacientul susţine că a fost agresat de 2 persoane, cu un cuţit, iar la un moment dat s-a folosit şi-o sabie. Dintre cei doi presupuşi agresori, victima susţine că ştia numai unul”, a declarat pentru Jurnalul Naţional Pavel Ovidiu, medic primar, spitalul judeţean de urgenţă Vaslui.

RĂNITUL ARE ANTECEDENTE: JOI A DĂRÂMAT CU MAŞINA GARDUL UNEI ŞCOLI DIN VASLUI!

Tânărul care a ajuns la spital  nu este însă la prima sa abatere. În cursul dimineţii de joi a intrat cu autoturismul în gardul unui liceu din Vaslui în încercarea de a scăpa de jandarmii care voiau să-l legitimeze în curtea instituţiei de învăţământ. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, tânărul a intrat cu maşina în curtea Grupului Şcolar "Ion Mincu”cu intenţia de a-l bate pe un elev care urma să intre la cursuri. Atât paznicul şcolii, cât şi jandarmii care supravegheau curtea liceului au intervenit pentru a aplana conflictul. În momentul în care jandarmii au încercat să-l legitimeze, acesta s-a urcat în maşină şi a încercat să plece din curtea liceului, adresând şi injurii forţelor de ordine. Între timp însă, paznicul şcolii a închis poarta de acces, astfel încât tânărul aflat la volan a intrat în plin în aceasta, de mai multe ori, cu intenţia de a o dărâma ca să poată fugi. Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele tânărului, pentru distrugere, ultraj contra bunurilor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

×