x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Deputații vor stabili marți dacă Adrian Chesnoiu rămâne fără imunitate parlamentară

Deputații vor stabili marți dacă Adrian Chesnoiu rămâne fără imunitate parlamentară

23 Iun 2022   •   18:40
Deputații vor stabili marți dacă Adrian Chesnoiu rămâne fără imunitate parlamentară

Cererea DNA privind ridicarea imunității parlamentare a ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, va fi supusă aprobării deputaților marți.

DNA a transmis joi procurorului general al PICCJ referatul în vederea sesizării Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu, deputat în Parlamentul României.

Solicitarea a ajuns și la Camera Deputaților care a stabilit că până luni seara, Comisia Juridică trebuie să prezinte un raport. Deputații vor vota marți pentru a stabili dacă ministrul Chesnoiu va rămâne sau nu fără imunitate parlamentară.

Adrian Chesnoiu a anunțat deja că demisionează de la Ministerul Agriculturii și se autosuspendă din PSD. Totodată, el le-a solicitat parlamentarilor să voteze pentru ridicarea imunității parlamentare.

„Nu am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă”, a spus Chesnoiu.

Procurorii fac o investigație în legătură cu presupuse intervenții ale ministrului în cadrul unor concursuri de angajare.

(sursa: Mediafax)

×