x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Deputatul Dan Păsat, la DNA

Deputatul Dan Păsat, la DNA

29 Mar 2011   •   10:03

Dan Păsat s-a prezentat, în această dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul în care procurorii au cerut Camerei Deputaţilor încuviinţarea reţinerii şi arestării lui preventive pentru şantaj.

Pe 11 februarie, Dan Păsat a fost citat la DNA, acesta declarând la plecare că procurorii anticorupţie i-au comunicat că i s-a impus măsura de obligare de a nu părăsi ţara pentru 30 de zile.

"Mi s-a pus o măsură şi anume obligaţia de a nu părăsi ţară. Din punctul meu de vedere este o măsură inutilă pentru că oricum nu am plecat niciodată şi nici nu am stat cinci luni. Bineînţeles că mă voi conforma acestei măsuri pentru că este obligaţia mea legală de a mă conforma ca eu să nu părăsesc ţara, să nu iau legătura cu martorii din dosar, cu învinuiţii", a afirmat deputatul, potrivit Agerpres.

El a spus că nici până acum nu a luat legătura cu părţile din dosar în afară de situaţia când s-a întâlnit ocazional cu ei, dar că acum se va feri de acest lucru.

Dan Păsat a solicitat încă o dată să-i fie trimis dosarul în instanţă ca să se poată judeca şi a spus că nu a văzut probele de la dosar.

De asemenea, el a menţionat că nu există interceptări din care care să reiasă şantajul de care este acuzat pentru că a văzut dosarul la parlament. "De nicăieri nu reiese şantajul. M-am dus să-mi cer dreptul meu. Dreptul pe care îl avea societatea unde eram asociat", a subliniat Păsat. (V.M.)

×