x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descinderi în şapte judeţe, la contrabandiştii de telefoane

Descinderi în şapte judeţe, la contrabandiştii de telefoane

24 Noi 2011   •   05:37
Descinderi în şapte judeţe, la contrabandiştii de telefoane

Politistii de la Inspectoratul de Politie Judetean Alba efectueaza la aceasta ora, simultan, 34 de perchezitii la locuintele si sediile unor societati comerciale situate pe raza mai multor localitati din judetele Timis, Cluj, Arad, Galati, Alba, Ilfov si Bucuresti. 20 de persoane sunt acuzate de contrabanda cu telefoane mobile contrafacute, provenite din China.

In urma cercetarilor efectuate de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Alba, s-a stabilit faptul ca, in cursul anului 2011, o parte dintre persoanele acuzate au efectuat, fara autorizatie, importuri din China de componente de telefoane mobile contrafãcute, care purtau fãrã drept, semne identice cu cele ale unei cunoscute marci internationale de telefoane mobile. Contrabandistii le asamblau si le comercializau prin intermediul altor membrii ai retelei catre diferite persoane fizice si juridice, scrie citynews.ro.

La actiunea denumita "telefonul chinezesc" participa 164 de politisti, din care 78 din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Alba, sprijiniti de 86 politisti din cadrul Inspectoratelor de Politie Judetene Arad, Timis, Cluj, Galati, Ilfov si Bucuresti si sunt folosite 36 de autospeciale de interventie.

×