x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Detalii despre starea persoanelor rănite în accidentul cumplit din Ialomiţa: Cinci paciente, în stare stabilă

Detalii despre starea persoanelor rănite în accidentul cumplit din Ialomiţa: Cinci paciente, în stare stabilă

07 Oct 2019   •   13:25
Detalii despre starea persoanelor rănite în accidentul cumplit din Ialomiţa: Cinci paciente, în stare stabilă
Sursa foto: Spotmatik/Getty Images/iStockphoto

Cinci dintre cele şase femei rănite în accidentul de sâmbătă din judeţul Ialomiţa, internate la Spitalul Floreasca şi Spitalul Bagdasar Arseni, se află în stare stabilă, a declarat luni ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Cea de-a şasea pacientă de 19 ani, internată la Spitalul ''Bagdasar-Arseni'', este detubată, dar în continuare în stare critică.

"În acest moment, cinci dintre cele şase paciente internate la spitalele din Bucureşti se află în stare stabilă. Ele sunt la Terapie Intensivă, sunt detubate, respiră singure. Hai să spunem că s-a depăşit o anumită fază critică. Starea pacientei de 19 ani este în continuare critică. Este şi ea detubată, dar există încă rezerve referitoare la situaţia ei", a spus ministrul.

Zece persoane au murit, iar alte şapte au fost grav rănite sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un TIR şi un microbuz de transport pasageri. Accidentul a fost provocat de faptul că şoferul TIR-ului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

www.agerpres.ro

×