x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DEZVĂLUIRILE despre Nicolae Ceauşescu: S-a pus în discuţie incapacitatea fizică a preşedintelui

DEZVĂLUIRILE despre Nicolae Ceauşescu: S-a pus în discuţie incapacitatea fizică a preşedintelui

18 Mar 2013   •   14:13
DEZVĂLUIRILE despre Nicolae Ceauşescu: S-a pus în discuţie incapacitatea fizică a preşedintelui

Emil Bărbulescu, nepotul lui Nicolae Ceauşescu, a vorbit în premieră, la România TV, atât despre familia Ceauşescu, cât şi despre nume mari ale scenei publice din România.

Citeşte şi Ceauşescu, urmărit de BLESTEMELE aruncate pentru moartea sângeroasă a ţăranilor din satul Vadu Roşca

Emil Bărbulescu a dezvăluit în premieră planurile Elenei Ceauşescu de a prelua frâiele puteri. El consideră că prezenţa soţiei lui Nicolae Ceauşescu a avut o influenţă nefastă asupra ţării, mai ales prin susţinerea de către aceasta a unor oameni politici care au pregătit mai apoi lovitura de stat din 1989.

Citeşte şi Misterul conturilor lui Ceauşescu VIDEO

"Prezenţa dânsei la conducerea ţării a fost nefastă atât pentru soţ, cât şi pentru popor. Două exemple ar fi, cei doi domni promovaţi şi susţinuţi puternic de dânsa, Ion Mihai Pacepa şi Victor Atanase Stănculescu", a spus nepotul de soră al lui Ceauşescu la România TV.

"Se punea problema ca la Plenara Comitetului Central cineva din conducerea partidului să pună în discuţie incapacitatea fizică a preşedintelui de a mai conduce, moment în care să propună pe Nicu secretar general şi pe ea preşedinte de onoare. Eu nu am dat însă crezare acestor lucruri", a declarat nepotul fostului dictator.

Află pe RTV.NET cum era controlat Nicolae Ceauşescu.

×