x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Diaconescu suna după bani la fiecare două săptămâni

Diaconescu suna după bani la fiecare două săptămâni

22 Iun 2010   •   00:00

Primarul comunei arădene Zărand, Ion Florin Moţ, a declarat, pentru Ştirile Pro TV, că a fost şantajat de Dan Diaconescu şi de colaboratorul său Doru Pârv, care l-ar fi sunat "tot la două săptămâni", pentru a-i cere bani.

Primarul Ion Florin Moţ a susţinut că patronul OTV şi realizatorul de emisiuni Doru Pârv l-au şantajat, motiv pentru care i-a reclamat.
"Am fost şantajat. Nu am vrut să le fac rău, nici la unu, nici la altul, dânşii au insistat să le dau bani, dar nici dacă aveam fabrică de bani... Au cerut bani împrumut să le dau, n-am făcut rău la nimeni, am ajutat cât am putut. Tot din două în două săptămâni mă sunau, domnule, bani, bani, n-am mai rezistat, trebuia să fac ceva. Trebuia să vând casele să le dau, ca Dan Diaconescu să se plimbe cu yahturile sau lui Doru Pârv, marele clarvăzător", a declarat, pentru Ştirile Pro TV, edilul din Zărand.

Primarul susţine că o echipă OTV i-a cerut 800 de euro pentru un interviu care să fie difuzat pe post.
"În ultimul timp, a fost firma OTV să ceară primarilor 800 de euro, să facă interviuri. Personal, am fost chemat la primarul Muscă, la Olari, el a dat 800 de euro, mi s-a cerut şi mie, eu am spus că am dat destul. Dacă mă lăsau în pace şi nu mă tachinau, tot să dau bani, eu îi lăsam în pace", a spus primarul arădean.

Primarul comunei arădene Olari, Ştefan Muscă, nu a putut fi contactat pentru a comenta afirmaţiile edilului din Zărand privitor la faptul că ar fi plătit 800 de euro pentru un interviu.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator dna dan diaconescu