x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din 15 ianuarie, la Euforia tv, "Iubirile croitoresei”, o poveste tulburătoare despre dragoste şi spionaj

Din 15 ianuarie, la Euforia tv, "Iubirile croitoresei”, o poveste tulburătoare despre dragoste şi spionaj

12 Ian 2014   •   12:37
Din 15 ianuarie,  la Euforia tv, "Iubirile croitoresei”, o poveste tulburătoare despre dragoste şi spionaj

Din 15 ianuarie,  de la ora 20.00, ziua în care Euforia tv împlineşte opt ani, canalul TV dedicat femeilor al Intact Media Group va începe difuzarea serialului care a cucerit Spania, cu un success de audienţă imens, “Iubirile croitoresei”. Serialul cu titlul original “El tiempo entre costuras”, având  17 episoade,  este ecranizarea cărţii scrise de Maria Duenas, roman de dragoste tipărit în 30 de ţari şi cu peste trei milioane de exemplare vândute.

În ziua specială  a aniversării sale,  Euforia tv va transmite pentru telespectatorii săi, două episoade din “Iubirile croitoresei”, de la ora 20.00, şi până la ora 22.00.

Serialul “Iubirile croitoresei”, difuzat de Euforia tv, de luni până joi, de la ora opt seara, spune povestea Sirei Quiroga, o tânără extrem de frumoasă, care în lunile ce preced Războiul Civil din Spania (1936-1939), abandonează Madridul şi pe bărbatul cu care se logodise, ca să-şi urmeze o dragoste pasională în Tanger, Maroc. Dar acolo lucrurile nu s-au întâmplat aşa cum spera ea, şi împinsă de datorii, Sira îşi deschide un salon de croitorie. Dar viaţa ei ia din nou o întorsătură neaşteptată şi începe  să colaboreze cu serviciul secret din Marea Britanie, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

“Iubirile croitoresei”  a fost filmat în trei ţări, Spania, Maroc şi Portugalia, în peste 100 de locaţii, iar alte 254 de decoruri au fost special construite pentru a  reda în cel mai mic detaliu atmosfera vremii în care se desfăşoară serialul.

Cu o distribuiţie strălucită, formată din cei mai buni actori din Spania ai vremii, miniseria a cucerit inimile telespectatorilor, întregistrând în Spania un record de audienţă, fiecare episod   difuzat de Antena3 (Spania), fiind lider detaşat, cu peste cinci milioane de telespectatori, depăşind talent show-ul “Vocea Spaniei”. Distribuţia este formată din: Adriana Ugarte (Sira Quiroga), Raul Arevalo (Ignacio), Ruben Cortada (Ramiro Arribas), Peter Vives (Marcus Logan), Hannah New (Rosalinda Fox), Tristan Ulloa (Juan Luis Beigbede), Ben Temples (Allan Hilgarth).





×