x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Din Dragoste" se intoarce in aceasta seara!

"Din Dragoste" se intoarce in aceasta seara!

14 Feb 2005   •   00:00

Dupa o vacanta de o luna si jumatate, emisiunea "Din Dragoste" se intoarce in aceasta seara pe micile ecrane, intr-un decor nou.

CRISTIAN PETRU

NOU. Decorul din studioul "Din Dragoste" a fost schimbat
Vacanta lui Mircea Radu si a echipei emisiunii a fost insa mai scurta. Inca de la jumatatea lunii ianuarie, Caravana a plecat prin tara pentru a fi alaturi de cei ale caror suflete vibreaza de iubire. Si in cel de-al sasea an de viata, "Din Dragoste" reuseste sa fie alaturi de toti cei care ii cheama.

PROBLEME. Prima poveste din aceasta seara este despre un cuplu care are probleme. Catalin este profesor de sport si a intalnit-o pe Carmen la un concurs, unde ea fusese aleasa Miss Zootehnie 2000. Timpul a trecut, au devenit iubiti, au trait din plin anii studentiei… asta pana cand fata a plecat in Scotia cu o bursa. De cand s-a intors in tara, Catalin simte ca ceva s-a schimbat, ca iubita lui ii ascunde ceva. Tanarul a apelat la Mircea Radu pentru a afla daca relatia lui mai are vreo sansa.

IMPACARE. Lacramioara, protagonista celei de-a doua povesti, a ales dupa terminarea scolii sa il slujeasca pe Dumnezeu, dar dupa cinci ani si-a dat seama ca nu la manastire este locul ei. L-a reintalnit pe Laurentiu, un prieten din copilarie, s-au placut si s-au casatorit. Chiar daca barbatul este dascal in satul lor, mai are timp si de alte femei. Lacramioara a scris la "Din Dragoste" deoarece vrea sa ii readuca aminte ca s-au luat din iubire si ca este fericita alaturi de el si de cei doi copii.

Cea de-a treia poveste este a Ancutei o tanara din Moldova care simte pentru prima data fiorii dragostei. Ea il iubeste pe un baiat din satul ei, Paul "cu parul balai si ochi albastri".

PROBA
In ultima editie a emisiunii "Din Dragoste" de anul trecut, domnul Costel incerca sa se impace cu Felicia, fata care a facut ca inima lui de 74 de ani sa vibreze din nou. In varsta de doar 21 de ani, ea este cersetoare in fata bisericii la care merge domnul Costel. Vaduv de ceva vreme, batranul a facut tot ce i-a stat in putere sa se impace cu Felicia. Dar fata s-a intors la fostul ei prieten si, chiar daca a venit in studioul emisiunii, nu mai vrea sa auda de domnul Costel.
×
Subiecte în articol: din dragoste mass-media