x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul Institutului de Diagnostic și Sănătate Animală, în conflict de interese. Citeşte comunicatul ANI

Directorul Institutului de Diagnostic și Sănătate Animală, în conflict de interese. Citeşte comunicatul ANI

24 Sep 2013   •   10:39
Directorul Institutului de Diagnostic și Sănătate Animală, în conflict de interese. Citeşte comunicatul ANI

Agenția Națională de Integritate a stabilit că Nicolae Ștefan, directorul Institutului de Diagnostic și Sănătate Animală (IDSA) - București, a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă.

Potrivit unui comunicat al ANI, Nicolae Ștefan a încheiat, în perioada 2004—2005, trei contracte de furnizare de produse și un act adițional cu SC Omnivet Impex SRL, societate în cadrul căreia fiul său deține calitatea de asociat și administrator.

Valoarea contractelor încheiate între Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală și Omnivet Impex SRL este de 276.771 lei.

Nicolae Ștefan a încălcat dispozițiile art. 79, alin. (1), lit. c) din Legea nr.161/2003, potrivit cărora: "Funcționarul public este în conflict de interese dacă interesele patrimoniale, ale rudelor sale de gradul I pot influența deciziile pe care trebuie să le ia în exercitarea funcției publice".

×