x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dispariţie misterioasă a unui patron de hotel

Dispariţie misterioasă a unui patron de hotel

de Ionela Gavriliu    |    08 Iun 2010   •   00:00
Dispariţie misterioasă a unui patron de hotel
0-122754-disparut.jpgMircea Curcudel (50 ani), patron şi administrator al hotelulului "Continental" din Iaşi, a dispărut în condiţii suspecte duminică 6 iunie a.c.

În acea după-amiază, bărbatul a plecat cu ATV-ul spre pădurea Hadâmbu de lângă comuna Mironeasa, judeţul Iaşi, având la el şi o armă de vânătoare. Din jurul orelor 17:00, familia a pierdut orice legătură cu el. A doua zi de dimineaţă, rudele au alertat poliţiştii, care au plecat în căutarea lui. Scotocirile în zonă continuă şi astăzi, la ele participând jandarmi, angajaţi ai Ocolului Silvic, localnici şi 15 voluntari salvatori de la BGS, care au venit din Bucureşti cu 6 ATV-uri, 4 maşini de teren şi 3 motociclete.

Familia dispărutului a anunţat că oferă recompensă pentru orice informaţie relevantă. Semnalmente dispărutului sunt: înălţime 1,72 m, constituţie atletică, ochi albaştri, păr grizonat, tuns scurt, prezintă o cicatrice sub bărbie, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale. Când a plecat de acasă, era îmbrăcat cu geacă de culoare verde, pantaloni maro deschis, iar în picioare avea ghete de culoare maro, cu şireturi. Mircea Curcudel a fost dat de Poliţie în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

×