x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dispărut în România, mort în Ungaria!

Dispărut în România, mort în Ungaria!

09 Feb 2009   •   00:00

Cadavrul unei persoane care a fost înjunghiată şi ale cărei semnalmente corespund cu ale unui sibian dispărut de acasă în noiembrie 2008 a fost găsit în Ungaria, familia sibianului bănuind că acesta a fost omorât pentru banii pe care îi avea asupra sa.



Potrivit unui comunicat transmis astăzi de Poliţia Judeţeană Sibiu,citat de mediafax, în Ungaria a fost descoperit cadavrul unei persoane neidentificate până în prezent, ale cărei semnalmente corespund cu cele ale unui sibian dispărut de acasă în noiembrie 2008, persoana decedată fiind victima unei infracţiuni de omor. Familia Sandu din Sibiu a sesizat Poliţia, în data de 2 decembrie anul trecut, cu privire la dispariţia de a acasă a lui Mihai Sandu. Conform comunicatului citat, sibianul dispărut a fost dat în urmărire, după care IPJ Sibiu a fost informat că, în Ungaria, a fost descoperit cadavrul unei persoane cu identitate necunosută, ale cărei semnalmente corespund cu cele ale dispărutului. "Persoana găsită decedată a fost victima unei infracţiuni de omor”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Familia bărbatului declară că acesta a fost găsit mort pe marginea şoselei, între localităţile Oroshaza şi Szekkutas, şi că ar fi fost înjunghiat în spate. Familia bănuieşte că motivul pentru care bărbatul a fost omorât, dacă se dovedeşte că este el, a fost suma pe care acesta o avea cu el, circa două mii de euro, bani cu care intenţiona să îşi cumpere o maşină din Germania. Săptămâna aceasta, familia Sandu va merge în Ungaria pentru identificarea victimei.

×
Subiecte în articol: romania