x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Distracţie - Bucureştiul, pregătit de sărbătoare

Distracţie - Bucureştiul, pregătit de sărbătoare

de Monica Andrei Capatos    |    30 Noi 2007   •   00:00

Pentru prima dată, beculeţele care impodobesc Bucureştiul cu ocazia sărbătorilor de iarnă se vor aprinde la 1 Decembrie, din părculeţul Pieţii Unirii, o dată cu cel mai frumos brad din Europa, aşa cum l-a numit primarul general, Adriean Videanu.



Pentru prima dată, beculeţele care impodobesc Bucureştiul cu ocazia sărbătorilor de iarnă se vor aprinde la 1 Decembrie, din părculeţul Pieţii Unirii, o dată cu cel mai frumos brad din Europa, aşa cum l-a numit primarul general, Adriean Videanu. Apoi distracţia se va muta in Piaţa Universităţii, unde ARCUB a pregătit un spectacol pe cinste, de muzică populară.

De asemenea, va fi inaugurat şi patinoarul din Piaţa Unirii, care se intinde pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi, urmănd ca pe 5 decembrie să fie deschis şi cel mai mare patinoar artificial din Europa, cel din Parcul Cişmigiu, intrarea intre orele 9:00 şi 11:00 fiind gratuită.

TÃ...RG DE CRÃ...CIUN. La 15 decembrie in Parcul Unirii va fi amenajat un tărg de Crăciun, 20 de căsuţe ornate in spiritul sărbătorilor de iarnă vor decora zona. Lăngă bradul impresionant se va găsi sania lui Moş Crăciun. Nu vor lipsi colindele şi colindătorii, totul culminănd cu spectacolul de pe 25 decembrie, al lui Ştefan Hruşcă. Evenimentul a costat municipalitatea opt miliarde de lei. In ceea ce priveşte Revelionul, Mihaela Păun, directorul ARCUB, ne-a asigurat că bucureştenii vor avea de data asta un foc de artificii mult mai spectaculos decăt acum un an, locul de intălnire fiind tot Piaţa Universităţii.

×
Subiecte în articol: observator