x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Divizia de radio a Intact Media Group este în creştere

Divizia de radio a Intact Media Group este în creştere

20 Mai 2013   •   17:00
Divizia de radio a Intact Media Group este în creştere
Radio Zu ramâne lioder şi creşte pe naţional
Radio ZU este liderul absolut al audienţelor în capitală şi îşi continuă creşterea pe piaţa de radio din România. Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 14 ianuarie – 28 aprilie 2013 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL confirmă poziţia de lider a radioului la care Buzdugan şi Morar dau trezirea în fiecare dimineaţă.

Lider de 4 ani
ZU este postul de radio preferat de 261.000 de bucureşteni în fiecare zi şi deţine o cotă de piaţă de 11.3%. Pe locul doi în top la o diferenţă de 24.500 de ascultători se poziţionează Radio România Actualităţi, iar pe locul trei, la distanţă de 77.100 de ascultători şi deţinând o cotă de piaţă de 6.8%, se află postul de radio Kiss FM. Pentru Radio ZU aceasta este a 12-a oară când îşi confirmă poziţia de lider în cei 4 ani de existenţă.
La nivel naţional, Radio ZU urcă încă o poziţie în top şi se situează acum pe locul 3. DJ-ii de la ZU salută în fiecare zi un total de 1.738.900 de fani. Astfel, Radio ZU se poziţionează pe locul trei în topul celor mai ascultate posturi de radio din ţară.
Fenomenul ZU este în continuă creştere în România. Vineri, 17 mai, Radio ZU a organizat cel mai mare concert al anului. Pe scena evenimentului au urcat 30 de artişti români. 100.000 de oameni au venit în Piaţa Palatului din Iaăi ca să vadă Forza ZU – cel mai mare karaoke din România.

Romantic FM

Potrivit aceluiaşi sondaj, Romantic FM urcă pe poziţia a cincea în clasamentul radiourilor generaliste,  peste Europa FM, Radio 21 şi Pro FM, fiind preferat zilnic de 96.700 de ascultatori (cu o cotă de piaţă de 4.6%).
Produs premium, Romantic FM difuzează un playlist unic, divers, exclusivist, care conferă personalitatea postului şi păstrează publicul pe frecvenţa 101.9 FM.

×