x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Document BOMBĂ pentru Iohannis, semnat de Lazăr. Gâdea: „Acest document ar trebui să fie sfârșitul lui Augustin Lazăr ca procuror general”

Document BOMBĂ pentru Iohannis, semnat de Lazăr. Gâdea: „Acest document ar trebui să fie sfârșitul lui Augustin Lazăr ca procuror general”

15 Ian 2019   •   06:15
Document BOMBĂ pentru Iohannis, semnat de Lazăr. Gâdea: „Acest document ar trebui să fie sfârșitul lui Augustin Lazăr ca procuror general”
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Antena 3 și jurnalista Adina Anghelescu au prezentat, în exclusivitate, la "Sinteza Zilei", un document semnat de Augustin Lazăr cu privire la clasarea unui dosar al lui Klaus Iohannis. 

 

Documentul este semnat de Augustin Lazăr, în calitate de procuror general al Curţii de Apel Alba, pentru un dosar al lui Klaus Iohannis, la câteva zile după ce acesta devenea preşedintele României, potrivit Antena 3

Marinescu Marius Albin este denunțătorul președintelui Iohannis. Prin acest document, se dispune clasarea cauzei de față. Augustin Lazăr este cel care semnează acest document.

"Augustin Lazăr trimite ordonanţa mult mai târziu pentru a nu fi în termen, ca cel care făcuse denunţul să poată ataca această ordonanţă de clasare. Acest document ar trebui să fie sfârșitul lui Augustin Lazăr ca procuror general. A mințit! Dacă procurorul general al Republicii minte și a semnat de fapt ordonanța de clasare, spunând că nu a semnat-o, comunică această ordonanță de clasare petenților și așa mai departe și ai proba...?", a declarat Mihai Gâdea, prezentatorul emisiunii Sinteza Zilei.

sursa foto: Antena 3/ Sinteza zilei

×
Subiecte în articol: Augustin Lazăr