x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi bărbaţi au fost găsiţi înecaţi în judeţul Constanţa

Doi bărbaţi au fost găsiţi înecaţi în judeţul Constanţa

10 Apr 2019   •   12:51
Doi bărbaţi au fost găsiţi înecaţi în judeţul Constanţa

Scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" au intervenit miercuri, pentru scoaterea din apă a două cadavre ale unor bărbaţi, din Lacul Tăbăcărie din municipiul Constanţa, respectiv din Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari, în zona localităţii Ovidiu, potrivit autorităţilor.
Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa au informat că, în cazul de la Constanţa, este vorba de un bărbat în vârstă de 68 de ani, care plecase de acasă în dimineaţa zilei, nefiind suspiciuni privind moartea acestuia. Trupul a fost găsit plutind în Lacul Tăbăcărie, în dreptul intrării în Satul de Vacanţă.
Referitor la cazul de la Ovidiu, persoana decedată nu a fost încă identificată. 
"La ora 10:30, pe malul drept al Canalului Poarta Albă - Midia Năvodari, la km 11, zona pod feroviar Ovidiu, a fost găsit un corp neînsufleţit. Din primele cercetări a rezultat faptul că în apa canalului se află o persoană de sex masculin, decedată, de aproximativ 40-45 de ani, cu identitate necunoscută. Cercetările vor continua de către lucrătorii postului de poliţie în vederea stabilirii identităţii cadavrului şi a împrejurărilor cauzei decesului acestuia", a transmis IPJ.
Conform ISU "Dobrogea", în ambele situaţii, pentru scoaterea cadavrelor din apă au intervenit cinci scafandri. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: bărbaţi înecaţi