x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi hoţi cu cagule au spart un depozit de ... cuie

Doi hoţi cu cagule au spart un depozit de ... cuie

15 Mai 2009   •   00:00

Tinerii prinşi în flagrant, în timp ce spărgeau un depozit de cuie din Piteşti, au fost reţinuţi sub acuzaţia de furt calificat, informează Agerpres.

'În noaptea de 13 spre 14 mai, poliţiştii de la Secţia 1 din Piteşti i-au prins în flagrant pe Nicoale S., de 24 de ani, şi Mircea S., de 29 de ani, ambii din comuna Călineşti, care purtau cagule pe faţă şi prin efracţie au pătruns într-o societate comercială situată pe Calea Câmpulung din municipiul Piteşti, de unde au sustras şi încărcat într-un autoturism cantitatea de 320 de kilograme de cuie, în valoare de 1.100 de lei', a anunţat astăzi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, inspectorul Robert Radu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Argeş, hoţii au fost observaţi de o patrulă de poliţie în timp ce pătrundeau în incinta societăţii, fiind aşteptaţi şi, ulterior, imobilizaţi.

La audieri, suspecţii au declarat că şi-au pus cagule pentru a nu putea fi identificaţi în eventualitatea în care depozitul ar fi fost prevăzut cu camere de supraveghere.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi în cursul acestei zile la Judecătoria Piteşti, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională a suspecţilor.

×
Subiecte în articol: romania