x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi morti la Mina Uricani

Doi morti la Mina Uricani

24 Mai 2004   •   00:00

Doi mineri si-au pierdut viata, iar alti doi au fost raniti intr-un accident de munca produs sambata seara la Exploatarea Miniera Uricani, judetul Hunedoara.

Victimele accidentului se aflau pe o galerie de baza cand au fost surprinse de un suflu dinamic. Cei patru barbati au fost izbiti de peretii galeriei si de utilajele din subteran. Din cauza traumatismelor suferite, Paul Boboc, in varsta de 26 ani, si Gheorghe Maxinese, in varsta de 43 ani, au decedat. Gheorghe Maxinese era casatorit si avea patru copii minori. Colegul sau, Paul Boboc, era necasatorit si nu avea copii. Seful de schimb Ioan Salajan, 36 ani, si electricianul Nicolae Ciortan, 39 ani, au fost raniti la cap. Ei sunt internati la Spitalul de Urgenta din Petrosani, unde se afla sub supravegherea medicilor.

Din primele cercetari, specialistii nu se pot pronunta asupra cauzelor accidentului de munca. O comisie, formata din specialisti ai ITM si din procurori, efectueaza cercetari pentru stabilirea cauzelor accidentului de munca. Accidentul de munca de la EM Uricani este cel de-al treilea produs in aceasta luna in Valea Jiului. (Lucian Mihai)

×
Subiecte în articol: observator