x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi muncitori din Constanţa, prinşi sub un mal de pământ. Unul dintre ei a murit

Doi muncitori din Constanţa, prinşi sub un mal de pământ. Unul dintre ei a murit

de Mediafax    |    17 Mai 2012   •   12:56
Doi muncitori din Constanţa, prinşi sub un mal de pământ. Unul dintre ei a murit

Doi barbati care lucrau la saparea fundatiei unui imobil din Constanta au fost prinsi sub un mal de pamant, in aceasta dupa-amiaza, unul dintre ei pierzandu-si viata. Cel de-al doilea muncitor a fost scos in viata de catre pompieri si dus la spital.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta, una dintre victime a fost acoperita in totalitate de pamantul surpat, in timp ce al doilea barbat a fost acoperit de pamant pana la brau. La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU, ale Ambulantei si ale Politiei, iar echipele de interventie i-au scos pe cei doi dupa aproximativ 30 de minute.

Unul dintre barbati nu a putut fi salvat, iar celalalt a fost transportat la Spitalul Judetean din Constanta.

Primele informatii de la fata locului arata ca incidentul, care a avut loc pe bulevardul I.C. Bratianu din Constanta, s-ar fi produs din cauza unei conducte care s-a spart, iar apa scursa a dus la surparea malului de pamant.

In acest caz vor fi declansate anchete de catre Politie, Parchet si Inspectoratul Teritorial de Munca.

Un incident similar a avut loc cu o zi in urma, cand un muncitor care lucra la canalizare in localitatea constanteana Murfatlar a murit dupa ce a fost prins sub un mal de pamant.

×