x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în lumea filmului! A murit la doar 25 de ani. S-a prăbuşit brusc și nu a mai putut fi salvat

Doliu în lumea filmului! A murit la doar 25 de ani. S-a prăbuşit brusc și nu a mai putut fi salvat

11 Feb 2020   •   15:43
Doliu în lumea filmului! A murit la doar 25 de ani. S-a prăbuşit brusc și nu a mai putut fi salvat
Sursa foto: pixabay.com

Actorul Raphael Coleman, cunoscut din filmul "Nanny McPhee", a murit la doar 25 de ani, informează BBC.

Mama sa, Liz Jensen, a confirmat moartea tinerei vedete, cunoscute şi pentru angajamentul său în lupta împotriva schimbărilor climatice, într-o declaraţie postată vineri pe Twitter.

Liz a precizat că Raphael "a murit făcând ceea ce îi plăcea", în timp ce tatăl său vitreg, Carsten Jensen, a declarat pe Facebook că actorul s-a prăbuşit brusc, fără ca înainte să aibă probleme de sănătate.

Raphael Coleman era cel mai bine cunoscut pentru rolul jucat în Nanny McPhee (2005), unde l-a interpretat pe Eric Brown, având alături staruri ca Emma Thompson şi Colin Firth.

În postarea sa pe Facebook, tatăl său vitreg a precizat că moartea actorului a survenit "în mijlocul unei călătorii şi nu a mai putut fi salvat".

Carsten Jensen a vorbit, de asemenea, despre activitatea de activist a lui Raphael - licenţiat în zoologie al Universităţii din Manchester - în cadrul grupului de mediu Extinction Rebellion. "Sub numele de Iggy Fox, el a controlat social media grupului şi vorbea la demonstraţii", a subliniat tatăl său vitreg.

Grupul pentru dreptate socială Occupy London i-a adus un omagiu actorului.

În 2009, Raphael a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun tânăr actor la Festivalul de film de scurt metraj de la Bruxelles.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Raphael Coleman