x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în muzica românească! A murit duminică într-un teribil accident

Doliu în muzica românească! A murit duminică într-un teribil accident

11 Iul 2016   •   09:18
Doliu în muzica românească! A murit duminică într-un teribil accident

Un chitarist cunoscut, membru al trupei tribut AC/DC din România a murit, ieri după-amiază, în accidentul de paramotor de la Comana.

Pasagerul din paramotorul prăbușit într-un lac din Parcul Comana, cetățean de origine rusă, nu a mai putut fi salvat de echipajul SMURD care a ajuns la locul accidentului, decesul fiind declarat la mai bine de o oră de la accident.

Victima este Nik Baydin, chitaristul principal al formației tribut AC/DC, The Rock Romania. Trupa tocmai susținuse, vineri seară, un concert la Arenele Romane din București. Nik Baydin era cetățean rus și avea rezidență în București.

Pilotul paramotorului a supraviețuit accidentului, însă are multiple traumatisme și este în prezent internat la Spitalul de Urgență ”Bagdasar-Arseni” din București.

Un paramotor în care se aflau un instructor și un pasager s-a prăbușit ieri în lacul Comana, județul Giurgiu, informează Libertatea.

”Vă anunțăm cu durere în suflet că dragul nostru prieten și coleg Nik Baydin și-a pierdut viața astăzi în urma unui accident aviatic! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris ieri colegii artistului pe pagina de Facebook a formației.

Foto: Facebook/The Rock Romania 

×