x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în Poliția Română. A murit la doar 33 de ani și a lăsat în urmă un băieţel de numai 1 an şi 2 luni

Doliu în Poliția Română. A murit la doar 33 de ani și a lăsat în urmă un băieţel de numai 1 an şi 2 luni

23 Dec 2019   •   18:54
Doliu în Poliția Română. A murit la doar 33 de ani și a lăsat în urmă un băieţel de numai 1 an şi 2 luni
Sursa foto: pixabay.com

Este doliu la IPJ Constanţa, după ce Mădălina Cojocariu, o tânără poliţistă de 33 de ani, a murit din cauza unei boli cumplite. Tânăra a lăsat în urmă un băieţel de numai 1 an şi 2 luni, David, şi o familie distrusă.

Mădălina Cojocariu lucra în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, având gradul de subinspector.

În 2018, chiar în ziua în care l-a născut pe fiul ei, David, Mădălina a primit un diagnostic crunt: cancer la colon și metastaze la ficat.

Mai bine de un an, tânăra mămică s-a luptat din răsputeri cu boala.

Mădălina a urmat un tratament de urgență în Turcia, însă din motive financiare, a revenit în România, iar rezultatele nu au fost încurajatoare.

 

A încercat un nou tratament în Germania, însă cancerul a evoluat și s-a extins la plămâni.

 

Mădălina Cojocariu, împreună cu fiul ei, David

Cu câteva zile înainte să se singă, Mădălina transmitea un mesaj cutremurător:

"Vă mulțumesc mult pentru urările și gândurile bune și nu în ultimul rând pentru ajutorul financiar pe care mi-l oferiți ! Bunul Dumnezeu să vă dea înzecit și sănătate infinită ! Nu este nimic mai de preț ca sănătatea și liniștea sufletească! Eu le-am pierdut dar mă rog neîncetat la bunul Dumnezeu pentru a le recăpăta!".

 

Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța au transmis familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie.

"După o lungă suferință, în această seară, colega subinspector de poliție Mădălina Cojocariu a încetat din viață, la doar 33 de ani, lăsând în urma ei regrete și suferință.

Mădălina Cojocariu a activat doar în cadrul I.P.J. Constanța din 2006, la Secția 3 Poliție și la Biroul Juridic. În 2017 a luat concursul de trecere în corpul ofițerilor, iar de atunci a activat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța transmit familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie", annunţă IPJ Constanța într-un comunicat, citat de Observator.

×