x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul Ayahuasca. Noi detalii despre ritualurilor șamanice în care este acuzat fostul șef DIPI, Gelu Olteanu

Dosarul Ayahuasca. Noi detalii despre ritualurilor șamanice în care este acuzat fostul șef DIPI, Gelu Olteanu

22 Dec 2019   •   11:50
Dosarul Ayahuasca. Noi detalii despre ritualurilor șamanice în care este acuzat fostul șef DIPI, Gelu Olteanu

Detalii explozive despre afacerile fostului șef DIPI Gelu Olteanu. Practicile se făceau în mai multe orașe. În Peru au fost foarte multe deplasări, ce costau foarte mult, transmite Antena 3. Dosarul ritualurilor șamanice îl are în centru pe fostul șef al serviciului de informații din MAI, Gelu Olteanu, iar printre cei implicați se află și fostul adjunct al Serviciului de Pază și Protecție, Gabriel Crețu. 

DIICOT a anunțat pe 16 decembrie arestarea pentru 30 de zile a lui Gelu Olteanu și a iubitei lui, Vanessa Youness, precum și a cetățeanului britanic Thomas Lishman. 

Potrivit informațiilor, o deplasare în Peru la șamanii adevărați costa minimum 4.000 de euro. Au loc mai multe ședințe la acești șamani, iar plățile se pot face la înscriere, respectiv 500 de euro, până la 15 ianuarie 1.500 de euro, iar în aprilie 2.000 de euro.

În costul cursului sunt incluse prima noapte de cazare, zborul, ceremonii de purificare a sufletului, dar și sesiuni de curățare a sistemului nervos, al sinusurilor, sesiuni pentru a atrage iubirea și succesul.

×
Subiecte în articol: ritualuri samani gelu olteanu