x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul Lido - Completul de judecată, recuzat

Dosarul Lido - Completul de judecată, recuzat

de Miruna Pasa Petru    |    16 Oct 2007   •   00:00

Moştenitorii doctorului Constantin Angelescu, căştigători in justiţie ai Hotelului Lido, au recuzat ieri completul instanţei supreme, care judecă contestaţia in anulare declarată de fraţii Păunescu impotriva lor.

Avocaţii foştilor proprietari au susţinut că preşedintele completului, judecătorul Ioan Ionescu, ar fi incălcat deontologia profesională şi legea, antepronunţăndu-se in favoarea adversarilor. Avocaţii au afirmat că dosarul Lido nu ar fi fost distribuit aleatoriu şi că pe una dintre paginile contestaţiei in anulare există un "bileţel tip post-it, de culoare galbenă pe care o persoană făcuse menţiunea «luni la C1», ceea ce poate insemna că dosarul trebuia să ajungă la completul 1 intr-o zi de luni".

Potrivit apărătorilor, primul termen de judecată a fost fixat chiar intr-o zi de luni. Mai mult, avocaţii au susţinut că cererea fraţilor Păunescu de suspendare temporară a retrocedării ar fi fost admisă sub semnătura aceluiaşi Ioan Ionescu, deşi ea trebuia soluţionată de şeful secţiei Civile. Şi CSM a fost sesizat cu privire la aceste aspecte.

×
Subiecte în articol: observator