x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două tramvaie s-au ciocnit în Timişoara: Cel puţin 14 oameni au fost răniţi

Două tramvaie s-au ciocnit în Timişoara: Cel puţin 14 oameni au fost răniţi

26 Mai 2010   •   00:00

14 persoane au fost rănite, în această dimineaţă, după ce două tramvaie s-au ciocnit în centrul municipiului Timişoara. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, circulaţia este blocată total în zona accidentului, iar mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere dirijează traficul pe alte rute.

Andrei a spus că din primele cercetări reiese că accidentul a fost provocat de o manevră greşită făcută de o tânără care este începătoare în postul de vatman şi care a intrat într-un alt tramvai.

Potrivit sursei citate, în urma impactului dintre cele două tramvaie, 14 persoane au fost rănite, acestea primind îngrijiri medicale la faţa locului, unde au ajuns şapte ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi trei echipaje SMURD.

Persoanele rănite au răni la mâini, la picioare şi la cap, un bătrân fiind rănit mai grav, potrivit Mediafax.

Inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, Mihai Benga, a declarat că răniţii au suferit traumatisme cranio-faciale şi că, exceptând un bătrân care şi-a pierdut cunoştinţa, celelalţi răniţi sunt în stare "relativ bună", toţi urmând să fie transportaţi la spital.


×
Subiecte în articol: observator