x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Draga Olteanu Matei AVERTIZEAZĂ: Dictatura s-a reinstaurat în ţara noastră şi avem a ne teme!

Draga Olteanu Matei AVERTIZEAZĂ: Dictatura s-a reinstaurat în ţara noastră şi avem a ne teme!

09 Aug 2014   •   08:47
Draga Olteanu Matei AVERTIZEAZĂ: Dictatura s-a reinstaurat în ţara noastră şi avem a ne teme!

Avertisment transmis de îndrăgita actiță Draga Olteanu Matei, aseară, într-o intervenție telefonică la Antena3. "Din această seară, dictatura s-a reinstaurat în țară noastră și avem a ne teme", a declarat marea actriță, comentând condamnarea definitivă a lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, în dosarul "Telepatia", dar și confiscarea sediilor posturilor Antena.

"Sunt alături de dvs. Ce vă spuneam eu că ne mai rămâne să așteptăm duba acasă. Vedeți că am avut dreptate! Și eu vă pun apartamentul meu la dispoziție și cred că sunt foarte mulți oameni în țara asta care vi le-ar pune. Și dacă dvs ați face ca Zatopek atunci când Cehoslovacia a fost ocupată de ruși, când și-a atârnat în spate o stație de emisie și a alergat prin toată Praga de n-aveau de unde să-l prindă și totuși a transmis, ar fi minunat să ne folosiți apartamentele noastre ca să puteți transmite în toată țara în orice moment. Admir foarte tare pe doamnele Antenei 3 care au demnitate, au ținută, care se poartă minunat și știu să descoasă și să întrebe pe toți cei care trebuie neapărat să dea niște răspunsuri pentru noi toți. Din această seară, dictatura s-a reinstaurat în țară noastră și avem a ne teme", a afirmat, vineri seară, Draga Olteanu Matei, la Antena 3.

×