x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dragnea: Săptămâna viitoare luăm măsuri în cazul autorităţilor din Buzău

Dragnea: Săptămâna viitoare luăm măsuri în cazul autorităţilor din Buzău

28 Ian 2014   •   22:50
Dragnea: Săptămâna viitoare luăm măsuri în cazul autorităţilor din Buzău
Sursa foto: Dragnea: Săptămâna viitoare luăm măsuri în cazul autorităţilor din Buzău

Premierul Victor Ponta a fost de acord ca săptămâna viitoare, după ce sunt rezolvate problemele meteorologice, să fie luate măsuri în cazul autorităţilor din judeţul Buzău, a anunţat vicepremierul Liviu Dragnea, care s-a arătat din nou nemulţumit de modul în care acestea au acţionat la deszăpezire.

Ministrul Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, a afirmat că "nu sunt foarte multe şanse" ca Gabriel Baltă să mai fie păstrat în postul de prefect al judeţului Buzău după ce problemele meteorologice vor fi depăşite, adăugând că deocamdată prefectul de Brăila nu este vizat de schimbare.

"Eu apreciez ce s-a făcut la Buzău pe cuprinsul întregului judeţ, dar faptul că astăzi încă mai erau cinci comune blocate şi, cel mai rău, nu se ştia exact situaţia din fiecare comună, care se putea afla foarte simplu, discutând amănunţit cu fiecare primar (...) Eu apăr şi protejez un coleg până la o limită, până la limita peste care, dacă se trece, se pun în pericol toate acţiunile şi integritatea populaţiei. Acesta este motivul pentru care l-am informat pe primul-ministru după ce m-am întors de la Buzău şi a decis primul-ministru ca analiza şi măsurile, care nu vor întârzia să fie luate, pentru Buzău să fie luate săptămâna viitoare, după ce încheiem aceste operaţiuni", a spus Dragnea.

El a precizat că la Buzău a fost trimis secretarul de stat din Ministerul Administraţiei Iulian Matache, care va sprijini coordonarea şi "va avea grijă" ca tot ceea ce a fost stabilti ca mod de acţiune să se şi întâmple.

×
Subiecte în articol: dragnea deszapezire buzău masuri