x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dragoş Băsescu, CERCETAT sub control judiciar pe cauţiune

Dragoş Băsescu, CERCETAT sub control judiciar pe cauţiune

17 Iun 2015   •   14:27
Dragoş Băsescu, CERCETAT sub control judiciar pe cauţiune
Sursa foto: Foto: Facebook
UPDATE - Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte Traian Băsescu, este cercetat de procurorii anticorupţie sub control judiciar pe cauţiune, fiind stabilită suma de 10.000 de lei.

Citește și Adrian Ursu: Dragoş Băsescu e implicat într-o afacere foarte mare, pe care nu a anchetat-o nimeni până acum

Știrea inițială - Dragoş Băsescu, fiul fratelui lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a fost adus cu mandat la DNA. 

"Nepotul lui Traian Băsescu a fost adus cu mandat la DNA. Cel mai probabil va fi pus sub învinuire astăzi de către anchetatorii DNA. Deocamdată nu se ştie încă pentru ce fapte. Ştim că Mircea Băsescu avea disjungeri la DNA, în legătură cu acuzaţiile de trafic de influenţă pe care le avea în dosarul în care le-ar fi promis celor din familia lui Bercea Mondial că îi va scăpa de dosare penale, dacă vor emite mai multe sume de bani. S-a scris despre Dragoş Băsescu că ar fi fost căutat de Fisc pentru datorii pe care le avea, însă acest fapt  nu ar putea să atragă o competenţă a DNA, deci urmează să aflăm mai multe detalii", a spus reporterul Antena 3, Ana Maria Roman.
 
Contactat de echipa Antena 3, Mircea Băsescu, tatăl lui Dragoş Băsescu, a explicat că nu ştie despre ce este vorba şi că a aflat despre aducerea fiului său la DNA de la televizor.



×
Subiecte în articol: dragos basescu dna traian basescu nepot