x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dragoș Frumosu, despre sancțiunile de la metrou: Cât de catastrofal esti domnule prim ministru!!

Dragoș Frumosu, despre sancțiunile de la metrou: Cât de catastrofal esti domnule prim ministru!!

de Alice Petrescu    |    28 Mar 2021   •   18:35
Dragoș Frumosu, despre sancțiunile de la metrou: Cât de catastrofal esti domnule prim ministru!!
Sursa foto: Sursa: facebook

Dragoș Frumosu, președintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Industria Alimentară – SINDALIMENTA, critică  anunțul premierului Florin Cîțu cu privire la micsorarea salariilor celor care au luat parte la protestul de la metrou. Să impui recuperarea daunelor este legal, dar să declari că trebuie micșorate salariile celor care au participat la greva spontană este o aberatie, scrie liderul sindical pe pagina sa de socializare.


 

De asemenea, preşedintelui FNSIA acuză autoritățile că se răzbună pe cei care îi ataca verbal sau scris.

Ceea ce voi decideti este razbunare impotriva celor care va ataca verbal sau scris. Contractele Individuale de Munca stau la baza unui Contract Colectiv de Munca si sunt negociate si semnate intre angajator si angajat pe criterii de performanta, pregatire, sarcini, etc. Nu tu ai dreptul sa faci ceea ce vrei, mai scrie Dragoș Frumosu.

Premierul Florin Cîțu a anunțat astăzi că în urma grevei de la metrou, s-a produs un prejudiciu care urmează a fi acoperit de participanții la protest. Liderul Guvernului a mai menționat faptul că celor care au participat la grevă, li se va reduce salariul cu o zi. Conducerea Metrorex urmează a stabili cine anume a participat și totodată va dispune de luarea acestei măsuri.

 

×
Subiecte în articol: Dragoş Frumosu sanctiuni metrou