x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Drama de la Ambasador: Brăileanul care s-a sinucis şi-a omorât soţia lesbiană

Drama de la Ambasador: Brăileanul care s-a sinucis şi-a omorât soţia lesbiană

21 Noi 2008   •   00:00

A omorât-o cu 26 de lovituri de cuţit, câte una pentru fiecare an al lui de viaţă. Codrin, tânărul care s-a sinucis la Hotelul Ambasador din Capitală i-a luat viaţa soţiei în timp ce aceasta dormea, după ce a aflat că îl înşela cu o femeie.



În urmă au rămas câteva mesaje care explică totul. Bărbatul era sigur că Mirela îi este infidelă pentru că o urmărise luni de-a rândul.

Presupusa iubită a Mirelei a dat o declaraţie la poliţie prin care povestea că bărbatul era cel care avea o relaţie extraconjugală şi să, în urmă cu o săptămână, el şi amanta fuseseră implicaţi într-un accident rutier la Bucureşti.

"Nici nu aveţi idee. Cred că am desfigurat-o, pentru că am făcut tot cu ochii închişi", scrie bărbatul într-un mesaj adresat unui prieten.

Bărbatul a scris un bilet de adio.

"Iertare tuturor. Ieri am fost un om normal şi fericit. Azi, un criminal. Ana, lesbiană".

Biletul e schematic, cu prescurtări. Numele celei care i-a distrus căsnicia e trecut între paranteze. De acolo a pornit totul.

"Iubirea îţi poate lua minţile... Distrusa aia a răpit-o", scrie Codrin.

A fost o poveste obişnuită de dragoste. S-au iubit, s-au căsătorit, iar după 6 ani au apărut problemele. Lui Codrin i s-a părut că soţia lui ar avea o relaţie extraconjugală cu o femeie. Luni de-a rândul, bărbatul a urmărit-o.

"Aveam şi un telefon spion", scrie bărbatul în biletul de adio. A aflat tot ce făcea Mirela şi a înfruntat-o pe cea pe care o considera rivală.

Pe când Mirela dormea, Codrin a luat ciocanul şi, fără să se uite la ea, a lovit-o.

"Mi-a fost foarte greu. Nu ştiam cum să n-o doară, să se termine", mărturiseşte criminalul.

Au urmat apoi loviturile cu cuţitul. Femeia a murit instantaneu. Bărbatul a mai fumat o ţigară.

"Nu pot trăi cu vina asta... Am iubit-o la nebunie", spune Codrin.

A ales să se sinucidă. A vrut doar să fie sigur că nu va supravieţui aşa că a avut în vedere mai multe opţiuni. Pe care i le-a împărtăşit prietenului lui, în mesaj. Când s-a decis, i-a trimis prietenului lui pe telefon, ultimele cuvinte.

"Să mă arunc în faţa trenului...Dar am văzut că alţii au scăpat şi sunt acum pe aparate. Să intru cu maşina într-un tir... Gata, am găsit". Şi restul e istorie...

S-a suit în maşină şi a plecat spre Bucureşti. A intrat într-un hotel din centru şi a cerut o cameră la ultimul etaj. A completat formularele, a luat cheia şi s-a oprit în bar. A băut o cafea şi a urcat în cameră. A mai fumat o ţigară pe care a stins-o neglijent în chiuveta de la baie, în drum spre fereastra care dădea în spatele hotelului.

La Bucureşti, poliţiştii aveau o sinucidere. La Brăila, mama tânărului descoperea şi crima. Prietenul lui Codrin o sunase, alarmat de mesaje. Femeia avea cheie de la apartamentul celor doi tineri. A intrat şi a văzut nora plină de sânge. A ieşit nu înainte de a găsi biletul de adio al băiatului ei pe care l-a ascuns în geantă. Abia joi, după 6 ore de audieri l-a dat poliţiştilor. Miercuri, era în stare de şoc.

Presupusa iubită a Mirelei a dat o declaraţie la poliţie prin care povestea că bărbatul era cel care avea o relaţie extraconjugală şi să, în urmă cu o săptămână, el şi amanta sa fuseseră implicaţi într-un accident rutier la Bucureşti. Mirela şi Codrin vor fi înmormântaţi separat. Ea, peste două zile, el - după ce va fi adus de la Bucureşti.
www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: romania bărbatul