x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dramă în familia Cameliei Potec. Șefa Natației se întoarce de urgență de la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Dramă în familia Cameliei Potec. Șefa Natației se întoarce de urgență de la Jocurile Olimpice de la Tokyo

30 Iul 2021   •   14:28
Dramă în familia Cameliei Potec. Șefa Natației se întoarce de urgență de la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Sursa foto: Facebook Camelia Potec

Vești triste pentru Camelia Potec, președintele Federației de Natație. Grigore Potec, tatăl campioanei olimpice, a murit, la 67 de ani. Potrivit debraila.ro, acesta a fost găsit fără suflare în propria casă, după un infarct.

„Cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tata și bunic, Ing. GRIGORE POTEC.

Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la Capela Catedralei Nașterii Domnului, Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu sa îl odihnească in pace și lumina!”, a fost mesajul lui Alexandru Potec, fratele Cameliei.

La aflarea vestei, Camelia Potec, președintele Federației de Natație, a plecat de urgență din Japonia.

În octombrie 2017, tatăl Cameliei a suferit un grav accident rutier, în județul Buzău. Atunci, mașina pa care acesta o conducerea a lovit violent un cal, lăsat nesupravegheat, care a sărit brusc pe șosea. 

Inginer și om de afaceri, Grigore Potec a fost consilier municipal în Brăila în perioada 2004-2012

×
Subiecte în articol: camelia potec