x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dramă în politica românească. A murit la scurt timp după decesul soţiei

Dramă în politica românească. A murit la scurt timp după decesul soţiei

23 Noi 2020   •   09:27
Dramă în politica românească. A murit la scurt timp după decesul soţiei
Sursa foto: pixabay.com

Ion Chiriac, primar al orașului Novaci în perioada 2004-2008, s-a stins din viață, duminică, la vârsta de 76 de ani, la scurt timp după decesul soţiei.

Chiriac a fost dascăl şi inspector general şcolar. Profesorul Gheorghe Nichifor, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a trasmis un mesaj de condoleanţe familiei greu încercate de dublul deces, scrie radioinfinit.ro.

„Sunt răvășit de durere. La puțină vreme de la moartea subită a bunei sale soții, doamna profesoară Emilia, la fel de repede Dumnezeu îl ia de lângă noi pe domnul Profesor. Cadru didactic universitar, inspector școlar general, primar al orașului Novaci-Gorj, om de aleasă ținută ne-a fost multora prieten desăvârșit. Am avut privilegiul să mă bucur de sentimentele sale curate ani în șir. Vă mulțumesc, domnule general! Diana, Novac, ceilalți, suntem alături de dumneavoastră la marea durere care din nou vă încearcă. Dumnezeu să-l poarte către liniștea pe care o merită sufletul său blând și iubitor!“, a transmis Gheorghe Nichifor. 

×