x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DREPT LA REPLICĂ SC Flash Lighting Services SA

DREPT LA REPLICĂ SC Flash Lighting Services SA

07 Dec 2022   •   15:06

Ca urmare a publicării articolului referitor la atribuirea de către Primăria Municipiului Brașov a unui contract de proiectare și lucrări aferente iluminatului pentru două pârtii de schi din Poiana Brașov, către compania SC Flash Lighting Services SA, reprezentanții acesteia din urmă au transmis, prin intermediul PR Managerului, următorul drept la replică:

„Atribuirea proiectului pentru lucrările aferente realizării iluminatului public pe pârtiile de schi „Lupului” și „Drumul albastru” din Poiana Brașov a fost rezultatul unei licitații deschise, procedură publică și transparentă, prin care a fost desemnat câștigător Flash Lighting Services SA. 

Flash Lighting Services este deținută majoritar de China CEE Investment Cooperation Fund, administrat de CEE Equity Partners și având ca acționari China EximBank și Hungarian EximBank, Bogdan Gabriel Sandu fiind acționar cu doar 23,65% din companie. Acesta nu este implicat in conducerea executivă sau în deciziile companiei. Compania este condusă în sistem dual, respectiv: Consiliul director și Consiliul de supraveghere. Cele două consilii asigură gestionarea companiei și conformarea cu toate legile în vigoare, având la bază principii clare de luptă împotriva corupției.”

 

Pârtiile de schi din Poiana Brașov, iluminate cu ajutorul unei firme care are, printre acționari, un om de afaceri condamnat în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanța

×