x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DREPT LA REPLICĂ TEAMNET GROUP

DREPT LA REPLICĂ TEAMNET GROUP

31 Mai 2016   •   16:45

„Ca urmare a materialului publicat astăzi, 31 mai 2016, de Jurnalul Național, cu titlul „Sechestrul trece, afacerile continuă. Statul rămâne principalul client: Sebastian Ghiță licitează singur și împuşcă 33 de milioane de lei”, reiterăm faptul că Grupul Teamnet nu are nicio legătură cu Sebastian Ghiță de mai mulți ani.

Din structura de acționariat a Grupului fac parte instituții financiare internaționale cu o reputație incontestabilă. Aceste parteneriate reprezintă o confirmare suplimentară cu privire la asumarea unor standarde de business și de etică la cel mai înalt nivel de către Teamnet.

Mai mult decât atât, referințele primite până în prezent, ca urmare a proiectelor desfășurate, au contribuit semnificativ la dezvoltarea Teamnet în noi piețe internaționale, ca un jucător recunoscut pentru expertiză și competențe tehnologice. În prezent, avem echipe în șapte țări. Experiența de 15 ani, oamenii bine pregătiți și soluțiile competitive au determinat această evoluție.

Totodată, precizez că respectăm pe deplin dreptul media de a informa în mod corect asupra subiectelor de interes public.”

 

BOGDAN PADIU                                                                       

31.05.2016

CEO TEAMNET GROUP

×