x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dumitru Dragomir, din nou la DNA

Dumitru Dragomir, din nou la DNA

04 Dec 2013   •   13:08
Dumitru Dragomir, din nou la DNA
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a fost audiat, miercuri, la sediul DNA. La ieşire, Dragomir a declarat că a stat doar câteva minute, i-au fost puse câteva întrebări privind cazul Corvinul Hunedoara şi că oricum el n-a avut nicio legătură cu situaţia. Întrebat de jurnalisti despre scandalul în care a fost acuzat că ar fi luat şpagă pentru drepturile de televizare a ligii I, Dragomir a declarat că nu are nimic de comentat, că nu are nicio legătură şi că oricine poate face un contract cu oricine.

Bendei&Mitică de la Ligă riscă între 2 şi 12 ani de închisoare

În urma cercetărilor efectuate de ANAF, Ioan Bendei şi Mitică Dragomir sunt suspectaţi că ar fi comis infracţiunile de evaziune fiscală şi spălare de bani. Pentru cele două infracţiuni, ambii riscă să fie condamnaţi la o pedeapsă cuprinsă între 2 şi 12 ani de închisoare.

Neregulile constatate au rezultat în urma controalelor efectuate la începutul anului de reprezentanţii Ministerului de Finanţe. Cei doi sunt acuzaţi că ar fi prejudiciat bugetul statului şi că au făcut mai multe nereguli referitoare la veniturile şi cheltuielile societăţilor S.C. BODU SRL şi RCS&RDS.



×