x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: După ce a “rezolvat” educaţia, Traian Băsescu “se ocupă” de agricultură

Dan Voiculescu: După ce a “rezolvat” educaţia, Traian Băsescu “se ocupă” de agricultură

02 Iul 2013   •   19:32
Dan Voiculescu: După ce a “rezolvat” educaţia, Traian Băsescu “se ocupă” de agricultură
Sursa foto: Intact Images

În legătură cu ultimele “strategii” ale lui Traian Băsescu privind agricultura românească, Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, a publicat pe blogul personal următorul text: “Plictisit în surghiunul de la Cotroceni, dezamăgit de nepopularitatea mişcării populare, epuizat de duşuri cu mulţime atent selectată, Traian Băsescu a încercat ieri să mai câştige câteva secunde de atenţie abordând un subiect extrem de important: agricultura.

Evident, impactul a fost irelevant. Publicul nu mai este deloc interesat de iniţiativele Suspendatului. Însă specialiştii sunt îngrijoraţi. Traian Băsescu s-a mai ocupat şi de educaţie, şi au urmat reduceri de salarii, concedieri şi rezultate catastrofale la bacalaureat şi testele naţionale.

Trebuie să recunoaştem, în materie de dezastre, Suspendatul are înzestrări excepţionale. Pe ce pune mâna, arde! Chiar şi la propriu, cum a fost în cazul incendiului din portul Rouen. Aşadar, interesul domnului Băsescu pentru agricultură nu prevesteşte nimic bun. Din fericire, în acest moment, Suspendatul nu poate face nimic mai mult decât demagogie…”

×