x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elevă găsită spânzurată în apropierea staţiunii Sinaia. Tânăra fusese dată dispărută în urmă cu trei zile

Elevă găsită spânzurată în apropierea staţiunii Sinaia. Tânăra fusese dată dispărută în urmă cu trei zile

17 Apr 2013   •   16:40
Elevă găsită spânzurată în apropierea staţiunii Sinaia. Tânăra fusese dată dispărută în urmă cu trei zile

O tânără a fost găsită spânzurată, în această dimineaţă, în apropierea stațiunii montane Sinaia. Trupul fetei, elevă a unui grup școlar din Ploiești, a fost descoperit de către jandarmii montani, la trei zile după ce o familie din Ploiești a semnalat dispariția tinerei de 19 ani.

Începând de luni, echipe de poliţişti şi jandarmi au căutat-o pe fată în zona împădurită din apropierea telegondolei din staţiunea Sinaia, relatează Mediafax. În această dimineaţă, o patrulă de jandarmi montani a găsit-o pe tânără spânzurată într-o pădure.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Daniel Radu, a declarat că oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, moartea fetei fiind considerată suspectă.El a precizat că tânăra a fost găsită într-o zonă greu accesibilă şi era elevă la un grup şcolar din Ploieşti. Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie.

×