x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elevii unui liceu din Iaşi, evacuaţi din cauza unui puternic miros de gaz

Elevii unui liceu din Iaşi, evacuaţi din cauza unui puternic miros de gaz

de Mediafax    |    19 Sep 2011   •   12:18

Elevii Liceului de Informatica "Grigore Moisil" din Iasi au fost evacuati, luni, din salile de curs, iar ulterior trimisi acasa, dupa ce in corpul principal de cladire al institutiei s-a simtit un puternic miros de gaz metan.

Directorul Liceului de Informatica "Grigore Moisil" din Iasi, Carmen Losonczy, a declarat presei ca toti cei 920 de elevi ai unitatii de invatamant au fost evacuati, luni, din salile de curs, din cauza unui miros puternic de gaz, simtit in corpul principal al cladirii.

Elevii au fost scosi in curtea unitatii scolare, iar in final conducerea liceului a decis trimiterea copiilor acasa, urmand ca orele pierdute sa fie recuperate ulterior.

"Scoala s-a umplut de un miros persistent de gaz. Am aplicat procedura de evacuare si am anuntat imediat E.ON Gaz si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Totodata, am informat si conducerea Inspectoratului Scolar despre aceasta situatie. Elevii au fost trimisi apoi acasa. Orele vor fi recuperate, vom stabili in Consiliul de Administratie", a declarat Carmen Losonczy.

La fata locului au sosit mai multe echipe ale E.ON Gaz si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi, pentru a stabili cauza scaparilor de gaz si a remedia eventualele defectiuni.
In zona Liceului de Informatica, situat in zona Copou, au loc ample lucrari la infrastructura.

×