x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emil Boc: Mii de oameni au fost ajutaţi de autorităţi. Pe alocuri se putea şi mai bine

Emil Boc: Mii de oameni au fost ajutaţi de autorităţi. Pe alocuri se putea şi mai bine

27 Ian 2012   •   09:20
Emil Boc: Mii de oameni au fost ajutaţi de autorităţi. Pe alocuri se putea şi mai bine

Premierul Emil Boc a declarat, astazi, ca mii de persoane aflate in dificultate din cauza conditiilor meteo nefavorabile au primit ajutor din partea autoritatilor statului.

"As vrea sa le multumesc acelora care au salvat vieti, au fost mii de oameni care au beneficiat de sprijinul autoritatilor statului. Pe alocuri se putea si mai bine. Avem probleme cu energia electrica, mai sunt 191 de localitati unde sunt astfel de probleme. Cea mai importanta preocupare este iesirea oamenilor din trafic", a spus Boc, dupa sedinta de la ora 11:00 a Comandamentului de iarna de la Ministerul Administratiei si Internelor.

"Exista protocoale pentru fiecare situatie, vom vedea daca s-au respectat. Unii probabil ca nu le-au inteles foarte bine", a spus primul-ministru.

In ceea ce priveste viitoarea evolutie a vremii, premierul a spus ca in conditiile in care va fi ger este esential ca oamenii sa stea in casa, iar persoanele fara adapost sa fie ajutate.

"Dupa ora 12 va ramane cod galben numai pentru judetele Tulcea si Constanta din cauza viscolului. In rest, nu vom mai avea cod galben sau portocaliu in restul judetelor. Vine gerul, temperaturi chiar si de -20 de grade, incepand din noaptea asta. Ar fi bine ca oamenii sa stea in casa, sa consume ceai si sa evite aglomeratia. Autoritatile stiu ce au de facut, am comunicat ca persoanele fara adapost sa fie ajutate", a incheiat Emil Boc.

×