x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emilia Iucinu, atacată de un vecin cu un spray paralizant

Emilia Iucinu, atacată de un vecin cu un spray paralizant

11 Oct 2011   •   13:40
Emilia Iucinu, atacată de un vecin cu un spray paralizant

Mama lui Andrei Tinu a fost atacata cu un spray paralizant de un vecin de-al ei, care o mai ajuta si la treburile din curte. Potrivit Emiliei Iucinu, omul s-ar fi suparat ca i-a dat altui muncitor niste lemne, si nu lui. Incidentul s-a petrecut ieri seara.

"Ieri eram pe lac, pescuiam cu un alt vecin, a venit si m-a intrebat de ce nu-i dau lemnele. L-am vazut ca e un pic baut si m-am indreptat spre casa", povesteste Emilia Iucinu, care spune ca vecinul s-a dus dupa ea si a atacat-o.

"Mi-a pus mana pe umar, eu am intors capul si in momentul acela mi-a dat cu spray in ochi, de la o distanta foarte mica, de doi centimetri. Eu am cazut, am lesinat, a venit SMURD, m-am trezit in Salvare cu ochii injectati", a declarat, la Antena 3, Emilia Iucinu.

Aseara, Iucinu a fost la Politie sa dea declaratie, iar astazi a mers la Institutul de Medicina Legala sa-si scoata certificat medico-legal. Ea a tinut sa reaminteasca faptul ca se afla intr-o stare de sanatate precara, dupa ce a urmat sedinte de chimioterapie.

"Doamna Emilia Iucinu a venit la sectia de politie, a depus plangere si a fost intocmit dosar penal pentru loviri si alte violente", a declarat Diana Sarca, purtator de cuvant la Politia Capitalei, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

"In functie de numarul de ingrijiri medicale, se face si incadrarea juridica a faptei", a mai spus Diana Sarca.

×