x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Enel întrerupe azi curentul electric în Capitală, Ilfov şi Giurgiu. Vezi zonele vizate

Enel întrerupe azi curentul electric în Capitală, Ilfov şi Giurgiu. Vezi zonele vizate

27 Feb 2012   •   07:32
Enel întrerupe azi curentul electric în Capitală, Ilfov şi Giurgiu. Vezi zonele vizate

Enel Distributie Muntenia a anuntat, luni, intreruperea furnizarii de energie electrica pentru mai multe zone din Capitala, judetele Ilfov si Giurgiu, din cauza unor lucrari planificate de revizii, reparatii si modernizari, scrie Agerpres.

Astfel, astazi, in Bucuresti, intre orele 8.00 - 16.00, alimentarea va fi intrerupta pe urmatoarele strazi: Ioan Culcer, Ion Cretescu si Dumitru Pera.

Tot in Capitala, intre orele 8.00 si 18.00, nu va fi energie pe strazile Vasile Toneanu, Elena Teodorini, Aristide Pascal, Popa Stoica din Farcas, Vlad Judetul, Brailita, Vigoniei - la blocul 9, iar in intervalul 9.00 - 15.00 in B-dul Nicolae Balcescu nr. 18 si pe 24 si nici pe strada Traian Vuia.

In judetul Ilfov, intre orele 11.00 - 13.00, va fi intrerupta alimentarea cu energie electrica in comuna Corbeanca, satul Tamasi, de la intrarea in localitate dinspre Buftea pana la terenul de fotbal.

In ceea ce priveste judetul Giurgiu, vor ramane fara curent electric, intre orele 8.00 si 17.00, locuitorii din comuna Oinacu, localitatile Branistea si Oinacu.

×