x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Este oficial: Anja Andersen a fost demisă de la Oltchim!

Este oficial: Anja Andersen a fost demisă de la Oltchim!

07 Mar 2011   •   15:34
Este oficial: Anja Andersen a fost demisă de la Oltchim!

La o zi după înfrângerea din Liga Campionilor cu Itxaco, conducerea clubului Oltchim a renunţat la antrenoarea daneză Anja Andersen, informaţia fiind confirmată de impresarul fostei jucătoare, Lasse Zall, dar şi de surse din cadrul grupării vâlcene.

"Anja Andersen şi-a luat «la revedere» de la jucătoare. Unele handbaliste au plâns la despărţire", au declarat surse din cadrul clubului pentru agenţia Mediafax. Toate jucătoarele Oltchimului, împreună cu Anja Andersen, au participat, la ora 12:00, la o şedinţă care a durat peste 3 ore, în care s-au analizat meciurile jucate până acum în Liga Campionilor.

Primul antrenament al Oltchimului fără Anja Andersen va avea loc marţi dimineaţă, la ora 10:30.

În acest moment preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, discută cu managerul Constantin Roibu pentru numirea noului antrenor. Principalul vizat pentru preluarea funcţiei de antrenor principal al campioanei României, selecţionerul naţionalei feminine, Radu Voina, a declarat azi că exclude varianta întoarcerii la cârma Oltchimului.

"Am avut o discuţie lungă dimineaţă şi încă una după prânz, cu conducerea de la Oltchim, destul de protocoloră, chiar cu rugăminţi. Acum, dintr-odată sunt rugat, sunt bun şi frumos! Nu cred că este momentul de aşa ceva, am refuzat oferta. Situaţia este foarte grea pentru echipă, dar după ce se termină meciurile din Liga Campionilor, pot merge să antrenez, de trei ori pe săptămână, în interes naţional, doar acolo sunt majoritatea jucătoarelor din echipa naţională. Trebuie să-şi ducă crucea fiecare, inclusiv jucătoarele, care erau mulţumite cu două antrenamente pe săptămână", a spus Voina.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 25-22 (11-12), de formaţia spaniolă Itxako Navarra, în etapa a IV-a a grupei I a Ligii Campionilor, înregistrând astfel a doua înfrângere în această fază a competiţiei.

×
Subiecte în articol: handbal oltchim rm. valcea sporturi