x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eterna si fascinanta Romaniei: Guvernul si web-ul

Eterna si fascinanta Romaniei: Guvernul si web-ul

de Cristi Severin    |    23 Ian 2009   •   00:00
Eterna si fascinanta Romaniei: Guvernul si web-ul

Din click in mai click, am ajuns, din nou, sa ne minunam in fata portii paginii de web a guvernului. 



Vineri, oricum, sfarsitul e un sentiment ce te trage de colturile hainelor spre a savarsi saptamana de lucru, destramand sperante intr-o patetica evadare spre libertate.

Spre nefericirea proprie si personala, tocmai astazi, la cateva zile dupa fatidicul 19 ianuarie - zi declarata de pesimism la nivel mondial de catre psihologi, am dat cu ochii de o noua dovada ca "la Romania" lucrurile merg pe fagasul obisnuit, adica anormal.

Cum ii sta bine unui ministru, al Comunicatiilor si Societatii Informationale, Gabriel Sandu, om gospodar, ne comunica si ne informeaza prin pagina de web de la gov.ro urmatoarele lucruri: date personale, experienţa profesională, educaţie şi formare, cariera politică, limbi străine si ne declara avere si interese.

Toate bune si frumoase numai ca trecand binisor pe langa poza optimista a domniei sale, ne pica ochii taman pe educatie... Si acolo, sta la colt propunerea de paradigma: desi absolvent de studii superioare, domnul ministru, in PREZENT, este un licean la mate-fizica liceului "Grigore Tocilescu" Mizil. Teoretic, liceul, ca practica din pagina web ne-a lasat cu gura cascata!


Click pentru a mari imaginea

Update
Echipa de administrare a site-ului a reintrodus in termenii naturali curgerea timpului din prezent spre viitor. Ramanem vigilenti!

×
Subiecte în articol: observator