x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator EUROVISION 2021: Olanda se pregăteşte de marele concurs al muzicii europene

EUROVISION 2021: Olanda se pregăteşte de marele concurs al muzicii europene

16 Mai 2021   •   16:00
EUROVISION 2021: Olanda se pregăteşte de marele concurs al muzicii europene
Sursa foto: facebook

Olanda se pregăteşte săptămâna aceasta de marea sărbătoare a muzicii europene, cu reprezentanta Franţei printre favoriţi, relatează duminică AFP.

Aproximativ 3.500 de persoane, cu obligaţia prezentării unui test negativ de COVID-19 şi purtării măştii sanitare, vor asista la marea finală de sâmbătă, 22 mai, care va avea loc în oraşul-port Rotterdam. În schimb, candidaţii vor trebuie să păstreze izolarea într-un fel de "bulă specială".

Delegaţiile naţionale prezente vor fi supuse unor reguli sanitare stricte, precum separarea strictă a publicului şi obligativitatea testării anti-COVID-19 înainte cu 48 de ore. Sala de spectacole va găzdui 3.500 de spectatori la finala de sâmbătă, şi cele două semifinale de marţi, 18 mai, şi de joi, 20 mai, şi la repetiţiile generale. Această cifră reprezintă doar 20% la sută din capacitatea sa totală.

Dincolo de aceste restricţii, concursul rămâne fidel propriei tradiţii: un spectacol plin de culoare, cu o serie de personalităţi extraordinare şi tensiuni naţionale.

AGERPRES

 

×