x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Exces de putere: Afacerile familiei lui Ioan Rus și cum au ajuns la banii statului

Exces de putere: Afacerile familiei lui Ioan Rus și cum au ajuns la banii statului

12 Iun 2015   •   23:11
Exces de putere: Afacerile familiei lui Ioan Rus și cum au ajuns la banii statului

Oana Stancu a prezentat, în ediţia de vineri a emisiunii "Exces de putere", afacerile familiei ministrului demisionar de la Transporturi, Ioan Rus, precum şi schemele prin care a ajuns să încheie contracte cu statul român.

Oana Stancu prezintă astfel cum a ajuns Ioan Rus în posesia hotelului Meridian din Cluj, care aparţinuse afaceristului Ioan Morar, fost şef al Direcţiei Silvice Cluj, dar şi în posesia unui contract cu statul în valoare de 80 de milioane de euro, prin compania sa Napoca Construcţii, pentru construcţia unei noi piste pentru Aeroportul din Cluj Napoca.

La "Exces de Putere", Oana Stancu a readus în atenţia publică momentul 2012, de la referendum, când Ioan Rus, pe atunci ministrul MAI, denunţa presiuni imense din partea fostului preşedinte Traian Băsescu şi din partea liberalului Crin Antonescu.

"Limitele demnităţii în politică ale lui Ioan Rus sunt cele pe care le ştim. Ioan Rus în acel moment nu a fost doar un pion otrăvit, ci un spion infiltrat în PSD, care a rezolvat cazul. Ceea ce cred că îl reprezintă e autosuficienţa fudulă", a afirmat jurnalistul Adrian Ursu, la Antena 3.
 

×